Programma’s

Een programma is een investering in mensen en een investering in jezelf. En voor de zekerheid: bijna alle programma’s zijn leiderschapsprogramma’s: persoonlijk leiderschap of het leiderschap dat nodig is om met mensen iets te bereiken. Een doel, een verandering of een beweging. Formeel òf informeel. Wat we doen ligt niet op de plank. Het is voor ons geen confectie of prêt à porter.

Trainee-programma

We maken programma’s voor jonge talentvolle, ambitieuze mensen vers van de opleiding of met enkele jaren ervaring. Een groep jonge mensen, veelbelovend, vol verwachtingen en barstend van nieuwsgierigheid helpen tot hun recht te komen voor de organisatie waarvoor ze (gaan) werken.

Leiderschapsprogramma

Het is niet vanzelfsprekend dat je zomaar kunt leidinggeven. Talent helpt en het ontwikkelen ervan helpt beter. Het is een vak met grote verantwoordelijkheden voor de resultaten van de organisatie en voor medewerkers die die resultaten realiseren. Je begint niet met ervaring en zal het moeten doen met kennis, inzichten en de wil om te leren. Dat is waar we in de leiderschapsprogramma’s aan werken. Voor leidinggevenden-in-wording en voor leidinggevenden die niet willen vervallen in een routine en op zoek zijn naar beter. Beter voor zichzelf, voor de medewerker, voor de organisatie.

De Goede Tijd

We ontmoeten mensen die uitgeblust zijn, jaren hard gewerkt hebben en nu gewoon moe zijn. We ontmoeten ook mensen die wel de energie hebben en toe zijn aan een volgende stap of fase in hun werk of leven. Maar niet weten hoe ze dat moeten aanpakken. We ontmoeten mensen die zichzelf vragen stellen, maar niet weten waar ze antwoorden kunnen vinden. En -tenslotte- ontmoeten we mensen die zó verlangen naar de toekomst en het verleden dat ze vandaag vergeten te leven. Vaak zijn deze mensen wat kwijt geraakt…

Deze mensen zijn -bijna zonder uitzondering- zorgzaam, intelligent en doen met de beste intenties de dingen die ze doen. En tussen al die mensen kwamen we ook onszelf tegen.

We zijn ervan overtuigd dat mensen weer de tijd moeten nemen. De tijd nemen om met elkaar te leren, te denken, te kijken, te proeven, te voelen. De tijd nemen om de binnenwereld naar boven te halen en de buitenwereld naar binnen. Weer willen ontdekken en herontdekken. En nieuwsgierigheid oprakelen.

De Goede Tijd is het programma waarin we de tijd nemen om aandacht te geven, eenvoud te ontdekken en kracht te vinden om monter en met zin de toekomst in te stappen.

Piero_del_Pollaiolo_prudence

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op:

Alexander Elings

Moordakkerstraat 4
6674 AP Herveld
06 53 35 17 84
alexander@elingsenhandele.nl

Jacques Handelé

Burgvlietkade 75
2805 JC Gouda
06 57 54 33 33
jacques@elingsenhandele.nl