Coaching

Een spiegel. En de mogelijkheden zien om te verbeteren, het anders te doen, beter. Dat kan op verschillende manieren.

B2B

Een “360” is handig, kan de betrokkene inzichten geven in het functioneren van hem als medewerker of leidinggevende en hoe anderen dat ervaren. Klassieke 360’s leveren voor de betrokkene een soms voorspelbare, meestal herkenbare rapportage. Dat kan beter: door aan de rapportage een indringend vervolg te geven, krijgt het handen en voeten en wordt een 360 een effectieve interventie met betekenis…. De B2B bestaat naast een 360 uit een gesprek met betrokkene, een strak georganiseerde “tafel” en een eindgesprek. De B2B neemt een dagdeel in beslag.

Coaching

Afstand nemen, figuurlijk. Uit het cirkeltje stappen, een uitweg uit het piekeren. Omdat het niet werkt met je team, baas, medewerker of met jezelf. Omdat je je afvraagt hoe je nu verder in leven of werk kunt. De zaken vanuit een ander perspectief, met nieuwe ogen zien en begrijpen. Mogelijkheden ontdekken en toepassen. Eén op één met Alexander of Jacques.

Travel light

Op pad. Letterlijk. Alleen met een rugzakje drie dagen lopen door een schitterend stukje Nederland. Door de natuur, langs de rivieren, door de weilanden, door weer en wind. Geen vergadering, geen to-do-lijstje, geen telefoon. Afstand nemen, op adem komen. Noem het een mini-mini pelgrimage.

Alles wat je onderweg nodig hebt is geregeld: daar hoef je geen tijd en aandacht aan te besteden. Die is voor jezelf en –als je wil- voor de omgeving. En we helpen het toeval een handje. Op een aantal momenten onderweg krijg je vragen, ideeën, ontmoetingen aangereikt die je helpen verder afstand te nemen, te zien, te verdiepen, te ervaren…

Een paar weken voor je vertrek voeren we een gesprek. Ook over de praktische zaken. Een dag of een paar dagen na jouw tocht voeren we opnieuw een gesprek. Hou er rekening mee dat je drie flinke etappes (15 – 20 km) loopt. Bereid je –indien nodig- daarop voor. Je moet zelf zorgen voor geschikte schoenen en kleding. Wij zorgen voor de rugzak, spullen die je onderweg nodig hebt, route en de rest.

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op:

Alexander Elings

Moordakkerstraat 4
6674 AP Herveld
06 53 35 17 84
alexander@elingsenhandele.nl

Jacques Handelé

Burgvlietkade 75
2805 JC Gouda
06 57 54 33 33
jacques@elingsenhandele.nl